Præmier og sponsorer
0

Skriv og vind danske Lonely Planet-guidebøger

Vind en af de tre danske Lonely Planet-guidebøger, som Forlaget Turbulenz har doneret til Rejsejulekalenderen 2013  Som bidragsyder til Rejsejulekalenderen 2013 kan du være heldig at blive udtrukket som vinder af én af de tre danske Lonely Planet-guiderbøger, som Forlaget Turbulenz har været så søde at donere. Guidebøgerne "Oplev Peru", "Oplev Kina" og "Oplev Thailand" […]

Skriv og vind danske Lonely Planet-guidebøger

Vind en af de tre danske Lonely Planet-guidebøger, som Forlaget Turbulenz har doneret til Rejsejulekalenderen 2013

 Som bidragsyder til Rejsejulekalenderen 2013 kan du være heldig at blive udtrukket som vinder af én af de tre danske Lonely Planet-guiderbøger, som Forlaget Turbulenz har været så søde at donere.

Guidebøgerne "Oplev Peru", "Oplev Kina" og "Oplev Thailand" er sat på højkant, og det er helt sikkert bøger, mange af os rejseelskende mennesker gerne vil vinde.

Har du lyst til at deltage med et eller flere indlæg til dette års udgave af Rejsejulekalenderen, kan du se meget mere om, hvad du skal gøre lige her: http://www.julerejs.dk/skriv-et-indlaeg-til-rejsejulekalenderen/ – På forhånd mange tak :0)

MANGE TAK til Forlaget Turbulenz for de flotte præmier til Rejsejulekalenderen 2013!

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!