Julekalenderindlæg
2

“Backpacker i Egypten” af Louise Søgaard Andersen

Min veninde og jeg skulle varme op til en længere backpackertur, så vi startede stille og roligt med en charterrejse i Egypten. Hotellet havde ture vi kunne købe og vi ville rigtig gerne med turen til Cairo. Turen var dog ALT for dyr så vi opgav – indtil en ældre dame (60 år) ved navn […]

Min veninde og jeg skulle varme op til en længere backpackertur, så vi startede stille og roligt med en charterrejse i Egypten.
Hotellet havde ture vi kunne købe og vi ville rigtig gerne med turen til Cairo. Turen var dog ALT for dyr så vi opgav – indtil en ældre dame (60 år) ved navn Jytte fortalte at hun havde planer om at finde nogle andre at tage til Cairo med og så gøre det udenom hotellets tur.
Vi fandt så nogle der kunne få os derhen for 300 kr med alt inkluderet (ligefra busturen til frokosten til entre udgifter).

Det var endelig blevet dag for vores udflugt og vi stod tre gæve tøser og ventede på at bussen ville hente os. Lige lidt vidste vi at denne tur skulle blive noget nær en katastrofe.
Vi havde fået at vide vi skulle tage vores puder og tæpper med fra hotellet da busturen var meget kold og meget ubehagelig, så hvis vi ville have bare en smule komfort skulle disse ting med – og vi medbragte det selvfølgelig.

Bussen kom og vi skulle alle vise vores pas frem så de kunne se at vi havde visum til hele Egypten. Jytte havde desværre ikke fået stemplet og hun var mildest talt rasende da guiden fortalte hende at hun ikke kunne komme med. Har ingen ord der kan beskrive hendes udbrud! Uheldig start på en længe ventet udflugt.
Min veninde og jeg kommer så ind i bussen. CHOK! Der er ikke to pladser ved siden af hinanden og vi sveder allerede som svin! Hvor er den kølige luft alle snakkede om? Bussen er ekstremt lille og vi har ikke plads til vores puder, tæpper og tasker nogen steder! Der er fyldt totalt op. Halvdelen af bussen betragter os som underholdning da vi stepper ind i bussen og ser en smule forvirrede ud.

Vi sidder allerbagest på en bustur der varer 7-8 timer hver vej, sveder som svin og kan ikke se ud af vinduer og knap nok på hinanden på grund af vores kæmpe oppakning. Næste gang vil jeg tusind gange hellere fryse og sidde dårligt end at medbringe pude og tæppe og sidde endnu dårligere!
Hvad værre var at vi begge var ramt af Faraos forbandelse på denne tur, så toilettet i bussen blev brugt flittigt………

Indlægget er skrevet af Louise Søgaard Andersen, der har skrevet to fine indlæg til Rejsejulekalenderen. Så glæd jer til hendes næste indlæg, der kommer på senere i december.  

Tekst og billeder er copyright Louise Søgaard Andersen.

Louise Sogaard Andersen

There are 2 comments

  • […] Jeg har ikke været i Australien siden, men næste gang jeg skal dertil må jeg hellere læse skiltet inden jeg placerer mine fødder der igen. Indlægget er skrevet af Louise Søgaard Andersen, der har skrevet to fine indlæg til Rejsejulekalenderen. Læs her Louises første indlæg, der var på Rejsejulekalenderen d. 2. december 2012. […]

  • […] december Backpacker i Egypten Halvdelen af bussen betragter os som underholdning da vi stepper ind i bussen og ser en smule […]

  • Leave a comment

    Want to express your opinion?
    Leave a reply!