Præmier og sponsorer
0

Danske Lonely Planet-guidebøger som præmier på Rejsejulekalenderen 2014

Igen i år er vi så heldige at kunne udlove danske Lonely Planet-guidebøger til skribenter på Rejsejulekalenderen. Hvis du skriver et eller flere indlæg til Rejsejulekalenderen 2014, kan du være heldig at vinde en af de to Lonely Planet-guidebøger på dansk, som Forlaget Turbulenz og Backpacker Planet har doneret. Årets Lonely Planet-gevinst er “Oplev New […]

Danske Lonely Planet-guidebøger som præmier på Rejsejulekalenderen 2014

Igen i år er vi så heldige at kunne udlove danske Lonely Planet-guidebøger til skribenter på Rejsejulekalenderen.

Hvis du skriver et eller flere indlæg til Rejsejulekalenderen 2014, kan du være heldig at vinde en af de to Lonely Planet-guidebøger på dansk, som Forlaget Turbulenz og Backpacker Planet har doneret.

Årets Lonely Planet-gevinst er “Oplev New Zealand” og “Oplev Australien”, og vi er meget glade for at kunne præsentere dem som præmier, da der er stor rift om dem.

Hvis du har fået lyst til at deltage med et eller flere indlæg i Rejsejulekalenderen 2014, hvor temaet er “Mit favoritrejsemål”, så kan du se meget mere om, hvad du skal gøre lige her: Skriv et indlæg – På forhånd mange tak :0)

MANGE TAK til Forlaget Turbulenz og Backpacker Planet for de flotte præmier til Rejsejulekalenderen 2014!

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!