Julekalenderindlæg
0

“Den indiske vagt i New Delhi” af Marlene og Emilie

Vi startede vores rejse i Indien, i New Delhi – vi fik et kæmpe kulturchok! 20 år, blondiner og mælkehvid hud kan sommetider ligne et nemt offer for inderne! Efter et par dage i Indien skulle vi med nattog til Varanassi som ligger 13 timer væk og ja nattog i Indien er noget helt andet […]

Vi startede vores rejse i Indien, i New Delhi – vi fik et kæmpe kulturchok! 20 år, blondiner og mælkehvid hud kan sommetider ligne et nemt offer for inderne!

Efter et par dage i Indien skulle vi med nattog til Varanassi som ligger 13 timer væk og ja nattog i Indien er noget helt andet end nattog i Europa 🙂

Nå, men os afsted med vores store tasker på ryggen og så ellers ned mig stationen, New Delhi station er et stort gedemarked! – mennesker, tasker, tuk tuk’r og taxa’r over alt!

Ved indgangen kommer der så en vagt hen til os og viser os hans Vagt-id og beder os så om at vise vores billet, hvilket vi selvfølgelig gør, derefter ryster han på hovedet og fortæller os at vores tog desværre er aflyst grundet en stor festival i Varanassi og vi skal tage hen til det her kontor og bestille en ny togbillet eller en flybillet istedet da det er vores eneste mulighed for at komme afsted..
Så vi bliver genet ind i en tuk tuk som kører os til et kontor lidt derfra og kommer ind på det her kontor hvor en mand vil sælge os de her flybilletter så vi kan komme afsted næste dag, de er 2000kr dyrere end vores togbilletter som han så lover vi får pengene retur fra.. Da vi var backpackere mente vi ikke rigtig at vi havde pengene og samtidig ville vi gerne lige ned på vores turistkontor og sikre os at vi nu også vi refunderet pengene fra togbilletterne, dem havde vi nemlig købt gennem det.

Da vi begynder at sige det til ham og at vi vil vende tilbage om en time med svar bliver han pludselig meget ivrig og vil gøre flybilletterne billigere og prøve og finde andre togbilletter, først der begynder der en lille klokke at ringe og vi bliver derfor enige om at se at komme tilbage til vores turistkontor.

På vores turistkontor begynder de højlydt at grine af os og vi føler os grædefærdige, for vi har virkelig tonset fra det ene sted til det andet med store rygsække i 40 graders varme og har mest af alt lyst til at tage hjem nu!
De forklare os så at vagten er falsk og arbejder sammen med tuk tuk chaufføren og manden på kontoret og de alle bare har prøvet at snyde os for at tjene penge og og og at vores tog slet ikke er aflyst!
Vi stod begge med åben mund og kunne slet ikke forstå hvordan folk kunne snyde os så meget uden at nogen klokker ringede før til sidst, man må sige vi lærte det på den hårde måde, vi bare glade for at vi ikke nåede at købe flybilletter.. Pyha!

Nå men vores turistkontor fik så en til at følge os ned til vores tog og helt ind i kupeen, så historie endte godt, men vi var stadig chokeret over oplevelsen flere dage efter!

Namaste
Marlene og Emilie 🙂

Indlægget er skrevet af Marlene og Emilie. Marlene og Emilie er i øjeblikket på en helt fantastisk rejse, hvor de blandt andet besøger Australien og New Zealand, samt Indien, hvor dette 10. decembers indlæg er skrevet.
Du kan følge Marlene og Emilie på deres 6 måneders rejse på deres blog: TheWorldDownUnder

Tekst er copyright Marlene Bundgaard Sørensen.

Marlene og Emilie

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!