Julekalenderindlæg
1

”Den Transmongolske Jernbane” af Lars Lauridsen – ekstra Rejsejulekalenderindlæg

Var ude at rejse med Den Transmongolske Jernbane. Efter at have spist suppe og drukket nogle øl, ankom vi til grænsen mellem Rusland og Kina, og dem som har rejst med Den Transmongolske Jernbane ved at man aflåser alle døre og toiletter på toget i nogle timer, da tog skinner i Kina er smallere end dem […]

Var ude at rejse med Den Transmongolske Jernbane. Efter at have spist suppe og drukket nogle øl, ankom vi til grænsen mellem Rusland og Kina, og dem som har rejst med Den Transmongolske Jernbane ved at man aflåser alle døre og toiletter på toget i nogle timer, da tog skinner i Kina er smallere end dem i Rusland, så man skifter alle togets hjul.

Da jeg efter nogle øl og noget suppe, skulle på toilet for at skide, fandt jeg ud af at alt var aflåset, og de vil ikke åbne døren til toilettet, så jeg kunne komme ud og skide. Min mave var ved at springe og jeg var rigtig ude at skide.

Det lykkedes mig at finde en pose og stille mig ud i mellemgangen, hvor der var helt mørkt, og der stod jeg og var tvunget til at skide i en pose.
Så kan i forstille jer at sidde der og skide i en pose, mens man er bange for at der kommer nogen forbi?
Det lykkedes mig at fuldføre min mission og kort efter min mission, åbnede de alle døre plus toiletterne.

Så husk altid at gå på toilet inden I når grænsen mellem Rusland og Kina.

Indlægget er skrevet af Lars Lauridsen. Lars’ indlæg handler om en af de ofte problematiske problemstillinger, man som rejsende kommer ud for, nemlig manglende eller ualmindeligt uheldige toiletforhold. Og hold da op, hvor han fik sin sag for her, den gode Lars :0) 

Tekst er copyright Lars Lauridsen.

Lars Lauridsen

Lars er en erfaren rejsende, og han har rejst i blandt andet Rusland, Kina, Thailand og Nepal og Indien. Lars har deltaget med indlæg i Rejsejulekalenderen lige fra starten i 2012.

There is 1 comment

  • […] Nepal, hvor hans bedste rejseoplevelse fandt sted. Desuden deltog Lars også med et glimrende indlæg i Rejsejulekalenderen 2012, og det er en sand fornøjelse at have ham med igen i […]

  • Leave a comment

    Want to express your opinion?
    Leave a reply!