Julekalenderindlæg
1

“Det forkerte ord” af Nicklas Linnemann Nielsen

Det hele startede en stille aften ved en af vores yndlings restauranter x på den lille ø, Gili Meno, lidt uden for Bali. Da vi havde spist og skulle hjem var det blevet mørkt, og vi havde besluttet at tage en lille hestevogn som holdte uden for restauranten. Den var lige akkurat stor nok til […]

Det hele startede en stille aften ved en af vores yndlings restauranter x på den lille ø, Gili Meno, lidt uden for Bali.

Da vi havde spist og skulle hjem var det blevet mørkt, og vi havde besluttet at tage en lille hestevogn som holdte uden for restauranten. Den var lige akkurat stor nok til at vi kunne sidde der i alle fire og kusken, efter få minutter faldt vi i snak med kusken og fandt ud af, han ikke arbejdede som kusk, men det kun var et bijob som han havde, hans “rigtige” job var skolelærer.

Efter lidt ping pong, spurgte han om ville komme forbi om to dage og besøge skolen og måske være med til at undervise eleverne i engelsk. Vi sagde straks ja til tilbuddet, da vi syntes det lød sjovt.

To dage senere, da vi nåde hen til skolen løb alle drengene ude og spillede fodbold, og så kan man ikke lade være med at spille med.

Da klokken ringede ind til time sad der omkring 50 elever inde i et klasse værelse til 25 eller der omkring. Der var også en anden som havde fået tilbuddet, som var fra Ecuador.

Læreren introducerede os for klassen, vil lige tilføje at jeg kun var 11 da jeg skulle undervise, nå men lad mig komme til sagen. De havde om ansigtet i engelsk, så der stod to spalter med ord om ting der var i hovedet.

Vi skulle skiftes til at sige et ord hver og vise hvor tingene sad, som f.eks. “eye” og så skulle vi pege på øjet.
De første ord gik enlig også meget godt, indtil tunge kom, altså “Tongue”.
Da jeg skulle udtale ordet sagde jeg “Thong” og rækkede tunge af klassen og alle børnene var flade af grin.

Jeg ved ikke om det var ordet eller min tunge, folk siger altid jeg har verdens grimmeste tunge.

Indlægget er skrevet af Nicklas Linnemann Nielsen. Nicklas er 14 år og går i 8. klasse, og på trods af sin unge alder er han alligevel en ret erfaren rejsende. I Europa har han bl.a. rejst i Grækenland, England og Italien, men hans absolutte yndlingsrejseland er Indonesien. 

Tekst er copyright Nicklas Linnemann Nielsen.

 

Nicklas Linnemann Nielsen

There is 1 comment

  • […] december Det forkerte ord Nicklas kommer galt afsted, da han skal undervise en klasse på Gili Meno i […]

  • Leave a comment

    Want to express your opinion?
    Leave a reply!