Nyheder
2

”Din største rejseoplevelse” – temaet for Rejsejulekalenderen 2013

Nu er det snart tid til skrive indlæg til Rejsejulekalenderen – julekalenderen for alle os, der elsker at rejse. Din største rejseoplevelse! Din største rejseoplevelse kan jo for eksempel være den oplevelse, hvor du følte, at NU oplevede du noget, du vil huske resten af dit liv. Rejseoplevelsen, der måske ændrede dit liv. Eller den […]

”Din største rejseoplevelse” – temaet for Rejsejulekalenderen 2013

Nu er det snart tid til skrive indlæg til Rejsejulekalenderen – julekalenderen for alle os, der elsker at rejse.

Din største rejseoplevelse!

Din største rejseoplevelse kan jo for eksempel være den oplevelse, hvor du følte, at NU oplevede du noget, du vil huske resten af dit liv. Rejseoplevelsen, der måske ændrede dit liv. Eller den rejseoplevelse, som, når du tænker tilbage, giver dig en utrolig dejlig følelse i kroppen.

Og det kan jo være alverdens slags oplevelser, lige fra din første fantastiske flyvemaskinetur, til begejstringen over at du besteg Aconcagua, den ekstreme spænding det var at løbe fra tyrene i Pamplona, eller da du så farverige fisk i havet i Grækenland – ingen oplevelse er for lille eller for stor at fortælle om i Rejsejulekalenderen!

Som med sidste års julekalender skal indlæggene skrives af DIG – det er nemlig sjovest at læse rejsehistorier fra andre ”rigtigt” rejsende.

Så fat rejseskrivepennen og skriv et eller flere indlæg om din største rejseoplevelse (eller dine største rejseoplevelser – der må som sagt meget gerne være flere), og vær med til at gøre dette års Rejsejulekalender til en levende og inspirerende læseoplevelse for alle de rejseelskende læsere.

Og så må du MEGET gerne sende rejsebilleder med til dit (dine) indlæg; det gør altid læseoplevelsen større, at man kan se billeder fra de beskrevne oplevelser eller steder.

Send dit/dine indlæg og billeder til maria@noproblem.dk  på forhånd mange tak, jeg glæder mig at læse om dine oplevelser og dele dem på Rejsejulekalenderen.

Her kan du læse lidt mere om regler og krav til de indsendte indlæg: "Skriv et indlæg til Rejsejulekalenderen"

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 2 comments

  • Rejsekris siger:

    Super fed idé! 

    Der kommer helt sikkert et skriv herfra 🙂

  • Leave a comment

    Want to express your opinion?
    Leave a reply!