Præmier og sponsorer
0

“Dykkerbogen” nu også som præmie på Rejsejulekalenderen 2013

Nu kan du være heldig at vinde den helt nye og meget flotte "Dykkerbogen" af Peter Leidersdorff, hvis du skriver et indlæg til dette års udgave af Rejsejulekalenderen Her på Rejsejulekalenderens redaktion er vi meget glade for at kunne præsentere endnu en rigtig lækker præmie til en heldig bidragsyder til dette års julekalender. Vi har nemlig […]

“Dykkerbogen” nu også som præmie på Rejsejulekalenderen 2013

Nu kan du være heldig at vinde den helt nye og meget flotte "Dykkerbogen" af Peter Leidersdorff, hvis du skriver et indlæg til dette års udgave af Rejsejulekalenderen

Her på Rejsejulekalenderens redaktion er vi meget glade for at kunne præsentere endnu en rigtig lækker præmie til en heldig bidragsyder til dette års julekalender.

Vi har nemlig fået et eksemplar af den spritnye "Dykkerbogen" doneret af bogens forfatter, Peter Leidersdorff (Se bogens hjemmeside her: http://www.dykkerbogen.dk/).

"Dykkerbogen" er fyldt med de flotteste billeder samt præsentationer af både dyrelivet under havet og af forskellige dykkersteder. 

Der er virkelig tale om en glimrende dykkerbog, og har du lyst til at få fingre i den, kan du skrive et indlæg til Rejsejulekalenderen – så bliver det måske dig, der løber af med den flotte præmie! (Se her, hvordan du kan deltage med et indlæg til julekalenderen: http://www.julerejs.dk/skriv-et-indlaeg-til-rejsejulekalenderen/)

MANGE TAK til Peter Leidersdorff for den meget flotte rejsepræmie til Rejsejulekalenderen 2013!

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!