Julekalenderindlæg
0

“Fantastiske Dharamsala” af Lars Lauridsen

Mit favorit sted hedder Dharamsala, og det ligger i Indien. Dharamsala er stedet hvor Dalai Lama bor. Stedet er et fantastisk sted, som ligger i Himalaya og har flotte udsigter til de flotte bjerge. Folk fra hele verden kommer for at besøge Dharamsala for at lære om den tibetanske kultur, besøge Dalai Lama, lave yoga […]

“Fantastiske Dharamsala” af Lars Lauridsen

Mit favorit sted hedder Dharamsala, og det ligger i Indien. Dharamsala er stedet hvor Dalai Lama bor. Stedet er et fantastisk sted, som ligger i Himalaya og har flotte udsigter til de flotte bjerge.

Folk fra hele verden kommer for at besøge Dharamsala for at lære om den tibetanske kultur, besøge Dalai Lama, lave yoga og gå på treks i flotte Himalaya.

De mange guest houses og de hyggelige te-huse gør det hyggeligt at besøge Himalaya, hvor man hygger sig med at snakke, drikke chai, lave yoga og gå på treks – der er en helt speciel energi i Dharamsala.

Folk kommer også hertil for at lave frivilligt arbejde og finde sig selv. Jeg har mødt folk, som har haft store stillinger hjemme på deres arbejde, men som er brændt ud og nu vælger at bruge Indien, og steder som Dharamsala, til at komme på toppen igen ved at tage på treks i Himalaya og lave en masse yoga.

Så ja, Indien har rigtig meget at byde på, og jeg har haft nogle rigtigt dejlige oplevelser i Dharamsala, og jeg vender snart tilbage igen.

Dagens indlæg er skrevet af Lars Lauridsen. Lars er en erfaren rejsende, og han har rejst i blandt andet Rusland, Kina, Thailand og Nepal og Indien. Lars har deltaget med indlæg i Rejsejulekalenderen lige fra starten i 2012 – det er rigtig sejt!

Lars Lauridsen

Lars er en erfaren rejsende, og han har rejst i blandt andet Rusland, Kina, Thailand og Nepal og Indien. Lars har deltaget med indlæg i Rejsejulekalenderen lige fra starten i 2012.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!