Præmier og sponsorer
0

“Farvel Tibet” af Tore Grønne

Nyeste præmie på Rejsejulekalenderen 2014: “Farvel Tibet” af Tore Grønne. Her dagen før 1. december kan vi præsentere nye præmier til Rejsejulekalenderen, nemlig 2 stykker af Tore Grønnes fantastiske rejsebog: “Farvel Tibet – På sporet af et tabt land”. “Farvel Tibet” er en rejseberetning om Tore og hans kæreste Cassies rejse i Himalaya, hvor de […]

“Farvel Tibet” af Tore Grønne

Nyeste præmie på Rejsejulekalenderen 2014: “Farvel Tibet” af Tore Grønne.

Her dagen før 1. december kan vi præsentere nye præmier til Rejsejulekalenderen, nemlig 2 stykker af Tore Grønnes fantastiske rejsebog: “Farvel Tibet – På sporet af et tabt land”.

“Farvel Tibet” er en rejseberetning om Tore og hans kæreste Cassies rejse i Himalaya, hvor de rejste på cykel og til fods.

Tore og Cassies rejse bragte dem til både Kashmir, Indien, Nepal og Tibet, og de: “[…] tramper over enorme bjergpas, stopper i landsbyer og tusind år gamle buddhistiske klostre i afsidesliggende Zanskar og vandrer ind under Sikkims hellige tinder.”

Det er en dejlig rejsebog, som Tore har skrevet, og jeg er meget glad for at kunne udlove to eksemplarer til heldige indlægsskribenter på Rejsejulekalenderen 2014.

Tore har desuden skrevet indlæg til årets udgave af Rejsejulekalenderen, så der er mere at glæde sig til fra hans hånd.

MANGE TAK til Tore Grønne for de dejlige rejsepræmier samt for hans bidrag til Rejsejulekalenderen.

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!