Rejsejulekalenderen 2016
0

“At føle sig lille i den prægtige natur – Ha Long Bay” af Malene Vinter

I starten af oktober besøgte vi Ha Long Bay i det nordlige Vietnam, og den oplevelse vil jeg komme til at tænke tilbage på i rigtig mange år. Det var en af de naturoplevelser, jeg personligt virkelig gerne ville have med fra Vietnam, men jeg turde ikke håbe på, det kunne lade sig gøre. Hovedsageligt […]

“At føle sig lille i den prægtige natur – Ha Long Bay” af Malene Vinter

I starten af oktober besøgte vi Ha Long Bay i det nordlige Vietnam, og den oplevelse vil jeg komme til at tænke tilbage på i rigtig mange år. Det var en af de naturoplevelser, jeg personligt virkelig gerne ville have med fra Vietnam, men jeg turde ikke håbe på, det kunne lade sig gøre. Hovedsageligt fordi min forlovede og jeg havde planlagt at bruge tiden i den sydlige del af landet. Det endte dog alligevel med en lille uge i Hanoi og derfor også et smut til Ha Long Bay.

Vi var lidt skeptiske overfor det at tage på cruise, både fordi prisen var i overkanten, men også fordi vi havde en anelse om, at det var en enorm turistfælde. Men vi endte dog til sidst med et to-dags cruise, fordi vi gerne ville holde lidt fri og have hele pakken med!

Smuk udsigt med båd i Ha Long Bay

Selve skibet, maden og de aktiviteter, de havde planlagt for os, var rigtig fine, men for mig var det eventyrlige ved denne oplevelse blot at være blandt alle disse enorme kalkstens ’toppe’. Allerede da vi sejlede ud fra havnen, stod jeg øverst på vores lille skib og nød udsigten. Selvfølgelig med mit kamera i hånden!

Jeg følte mig meget ubetydelig og lille imellem i de store klipper, og det første lange stykke tid var jeg helt mundlam over denne prægtige og fascinerende natur. De andre både, der myldrede omkring, og antallet af turister, der var taget på tur ligesom os, satte selvfølgelig en dæmper på oplevelsen, men i forhold til mange andre smukke og meget besøgte steder i verden kunne jeg bedre lukke det ude her. Man kunne nemlig nemt rette blikket mod en lille del af det paradis vi befandt os i, tage skyklapperede på og drømme sig væk.

Smukke klipper i Ha Long Bay

Hvis man har været ved Ha Long Bay, kan man nok nikke genkendende til, hvilken stor naturoplevelse det er, og hvis ikke man har haft fornøjelsen endnu, synes jeg, billeder siger enormt meget. Selvom de selvfølgelig slet ikke kan måle sig med at være der selv. Selvom jeg drømmer om at opleve stedet igen, evt. på egen båd, så det kun er os selv, der sætter dagsordenen, så er jeg noget så glad for, at vi valgte at tage af sted, nu når vi var så tæt på.

Ha Long Bay er for mig et enormt smukt rejseminde, som jeg selv gerne vil opleve meget mere af og bestemt vil anbefale alle, der giver at høre på mig!

Dagens indlæg er skrevet af Malene Vinter.

Malene fortæller om sig selv: “Jeg lever tilværelsen som digital nomade og elsker at opleve verdenen omkring mig hver evig eneste dag. Rejsetempoet er stille og roligt, og ofte når min forlovede og jeg at falde rigtig godt til, på de destinationer vi besøger. Læs om vores hverdag og alle de oplevelser, vi får med på vejen på vores rejseblog: JustBrowsing.dk.

Tekst og billeder er copyright © Malene Vinter

Malene Vinter

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!