Nyheder
0

Forsiden til e-bogen er klar

Så er forsiden til e-bogsudgaven af Rejsejulekalenderen 2012 klar.  Christian Løgstrup og hans firma, enteneller, har været så fantastiske at donere forsiden til e-bogs udgaven af Rejsejulekalenderen 2012. Og nu er jeg meget stolt over at kunne præsentere jer for forsiden, som jeg synes er blevet helt perfekt. Rigtig godt gået, Christian! Om ganske kort […]

Så er forsiden til e-bogsudgaven af Rejsejulekalenderen 2012 klar. 

Rejsejulekalender

Christian Løgstrup og hans firma, enteneller, har været så fantastiske at donere forsiden til e-bogs udgaven af Rejsejulekalenderen 2012.

Og nu er jeg meget stolt over at kunne præsentere jer for forsiden, som jeg synes er blevet helt perfekt.
Rigtig godt gået, Christian!

Om ganske kort tid kommer e-bogen til salg her på julerejs.dk, og den kommer til at koste 19 kr.
En læserafstemning her på bloggen, og på Rejsejulekalenderens Facebook-side , valgte Kiva til at at blive den velgørende organisation, som alle pengene fra salget kommer til at gå til. Kiva er en non-profit organistion, som formidler mikrolån til mennesker i ulande, så de kan starte deres egen lille virksomhed (pengene går for eksempel til byggematerialer, til husdyr, til fødevarer, til transportmuligheder etc.).

– TUSIND TAK til Christian Løgstrup for den fantastiske forside til e-bogen! 

 

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!