Præmier og sponsorer
0

“Globen” og medlemsskab af De Berejstes Klub som præmie på Rejsejulekalenderen 2014

Ny præmie på Rejsejulekalenderen 2014: Et årsmedlemskab af De Berejstes Klub + 4 numre af magasinet “Globen” I samarbejde med De Berejstes Klub kan vi her på Rejsejulekalenderen præsentere en ny præmie til én af vores indlægsskribenter på julekalenderen i år. Der er tale om et års passivt medlemskab af De Berejstes Klub – en […]

“Globen” og medlemsskab af De Berejstes Klub som præmie på Rejsejulekalenderen 2014

Ny præmie på Rejsejulekalenderen 2014: Et årsmedlemskab af De Berejstes Klub + 4 numre af magasinet “Globen”

I samarbejde med De Berejstes Klub kan vi her på Rejsejulekalenderen præsentere en ny præmie til én af vores indlægsskribenter på julekalenderen i år.

Der er tale om et års passivt medlemskab af De Berejstes Klub – en klub for passionerede rejsende, en klub, som er: “[…] uafhængig af politiske og religiøse interesser og har til formål at udbrede og stimulere rejselyst og -viden blandt foreningens medlemmer, ligesom vi gerne medvirker til at udbrede information om rejseliv og fremmede lande og kulturer.“, som der står på klubbens hjemmeside: De Berejstes Klubs hjemmeside

Vi er meget glade for at kunne give denne særlige præmie til en heldig indlægsskribent på Rejsejulekalenderen 2014, da det er en præmie, der kan give en masse ny rejseinspiration og viden om verden, mennesker og rejser. Desuden giver den også muligheden for at vinderen kan mødes med ligesindede rejsende til arrangementer afholdt i De Berejstes Klubs regi rundt om i Danmark.

Med årsmedlemsskabet følger 4 numre af De Berejstes Klubs eget magasin, Globen.
Om “Globen” skriver De Berejstes Klub: “Rejsemagasinet Globen kom til verden i 1998 og er navnet på medlemsbladet fra De Berejstes Klub. […] Globen afspejler medlemmernes mangfoldige rejsemønstre med alt fra vandre- og badeferier, rygsæksrejser og roadtrips, ophold på luksusresorts og krydstogtskibe til opdagelsesrejser, ekspeditioner og eventyr til nogle af verdens mest øde og ekstreme områder.”

MANGE TAK til De Berejstes Klub for præmien med et års passivt medlemsskab og de 4 numre af “Globen”.

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!