Nyheder
0

Hvem skal Rejsejulekalenderen hjælpe?

Så er december måned overstået, og Rejsejulekalenderen (2012) er blevet afsluttet på flotteste vis. Det er gået over al forventning med Rejsejulekalenderen og med alle de indlæg, der blev sendt ind, og som jeg med glæde og stolthed dagligt kunne lægge på bloggen. Mere end 650 personer har læst indlæggene og fulgt med i, hvor […]

Hvem skal Rejsejulekalenderen hjælpe?

Så er december måned overstået, og Rejsejulekalenderen (2012) er blevet afsluttet på flotteste vis.

Det er gået over al forventning med Rejsejulekalenderen og med alle de indlæg, der blev sendt ind, og som jeg med glæde og stolthed dagligt kunne lægge på bloggen.

Mere end 650 personer har læst indlæggene og fulgt med i, hvor utroligt uheldige oplevelser Rejsejulekalenderens rejseskribenter har haft på deres rejser – så højt et besøgstal, det er bare flot!

Nu er tiden jo så kommet til, at der skal lave en e-bog med alle indlæggene fra Rejsejulekalenderen 2012.
Den kommer til at koste ca. 20 kr., og den vil bl.a. blive solgt via Backpackerplanet.dk, samt forskellige boghandlere på internettet.
Hele indtjeningen ved bogsalget går til et velgørende formål.

Men nu er spørgsmålet så, hvilket velgørende formål pengene skal gå til?

Det kan du være med til at bestemme ved at stemme på din favorit-organisation i “Hvem skal vi hjælpe?” i højre side af Rejsejulekalenderen.

Jeg har valgt tre organisationer, der hver især gør et kæmpe stykke arbejde for at opretholde, hjælpe, skabe nye livsvilkår og sikre, at verden bliver ved med at være fantastisk dejlig at rejse rundt i.

De tre organisationer er:

 1. Kiva – En non-profit organistion, som formidler mikrolån til mennesker i ulande, så de kan starte deres egen lille virksomhed (pengene går for eksempel til byggematerialer, til husdyr, til fødevarer, til transportmuligheder etc.).
  Læs mere om Kiva
 2.  Red orangutangen – Organisationen arbejder for at redde orangutangerne og deres levesteder, blandt andet i regnskoven på Borneo.
  Læs mere om Red orangutangen
 3. Verdens skove – En dansk miljøorganisation, som er med til at bevare og sikre bæredygtig brug af skove rundt om i verden. Man kan blandt andet købe et stykke skov gennem organisationen.
  Læs mere om Verdens skove

  Stem løs og køb Rejsejulekalender e-bogen, når den er klar, så er du med til at støtte et rigtig godt formål.

  På forhånd mange tak :0)

  – Maria Erica

   

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!