Nyheder
0

Køb e-bogen “Rejsejulekalenderen 2012” og støt et godt formål

Nu kan du købe e-bogsudgaven af “Rejsejulekalenderen 2012” og samtidig støtte organisationen Kiva, som formidler mikrolån i verdens fattigste områder. For kun 19 kr. kan du købe e-bogen med alle de glimrende indlæg, der blev publiceret på Rejsejulekalenderens hjemmeside i december 2012. Klik på linket og køb bogen for kun 19 kr. : KØB E-BOGEN “REJSEJULEKALENDEREN […]

Køb e-bogen “Rejsejulekalenderen 2012” og støt et godt formål

Nu kan du købe e-bogsudgaven af “Rejsejulekalenderen 2012” og samtidig støtte organisationen Kiva, som formidler mikrolån i verdens fattigste områder.

For kun 19 kr. kan du købe e-bogen med alle de glimrende indlæg, der blev publiceret på Rejsejulekalenderens hjemmeside i december 2012.

Klik på linket og køb bogen for kun 19 kr. : KØB E-BOGEN “REJSEJULEKALENDEREN 2012” HER

Takket være Bolette Rud. Pallesen og det glimrende selvudgiverforlag Gopubli.sh er det muligt for dig at købe e-bogen og være sikker på, at alle pengene går til non-profit organisationen Kiva.org, som formidler mikrolån til kreative og initiativrige mennesker rundt om i de fattigste lande i verden.

Med mikrolånene kan indbyggerne i disse områder starte deres egen lille virksomhed, så de kan komme til at tjene deres egne penge og derved få et bedre liv (pengene går for eksempel til byggematerialer, til husdyr, til fødevarer, til transportmuligheder etc.).

Så ved at købe e-bogen “Rejsejulekalenderen 2012” støtter du disse mennesker, men du får også samtidig en fantastisk rejse-e-bog med sjove, pudsige og fantastiske historier, som er skrevet af engagerede, dygtige og rejseelskende mennesker.

Så skynd dig at købe e-bogen og hav en rigtig god læselyst ;0)

– TUSIND TAK til Bolette Rud. Pallesen og Gopubli.sh for hjælpen med salget af e-bogen “Rejsejulekalenderen 2012”!

(e-bogen er i epub-format, så du kan læse den på din computer, på din tablet og på din telefon).

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!