Nyheder
0

Køb “Rejsejulekalenderen 2013” og støt et velgørende formål

Nu er e-bogen med alle indlæggene fra Rejsejulekalenderen 2013 i handlen, og ved at købe den for blot 19 kr. er du med til at støtte et velgørende formål. Vi har samlet alle indlæggene fra Rejsejulekalenderen 2013, der havde temaet “Min største rejseoplevelse”, i en fin e-bog, som du kan købe for kun 19 kr. […]

Køb “Rejsejulekalenderen 2013” og støt et velgørende formål

Nu er e-bogen med alle indlæggene fra Rejsejulekalenderen 2013 i handlen, og ved at købe den for blot 19 kr. er du med til at støtte et velgørende formål.

Vi har samlet alle indlæggene fra Rejsejulekalenderen 2013, der havde temaet “Min største rejseoplevelse”, i en fin e-bog, som du kan købe for kun 19 kr.

Det er en bog med 24 spændende rejsehistorier, hvor engagerede og eventyrlystne personer fortæller om netop deres største rejseoplevelse.
Der er tale om så forskellige oplevelser som for eksempel turen til toppen af Kilimanjaro i Tanzania, til road trip i USA, couchsurfing i Vietnam, rickshaw-tur i Indien og cykelrejse i Kaukasus.

Køb e-bogen lige her: Køb “Rejsejulekalenderen 2013”

Alle indtægterne for salget af e-bogen går til et velgørende formål, nemlig Lone Dröscher Nielsens fantastiske projekt med orangutanger i regnskoven på Borneo. Du kan se mere om, hvem donationen går til lige her

Rigtig god fornøjelse med e-bogen “Rejsejulekalenderen 2013” :0)

(e-bogen er i epub-format, så du kan læse den på din computer, på din tablet, på din e-bogslæser (for eksempel Kindle) og på din telefon).

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!