Præmier og sponsorer
0

“Kvinden med aberne” – præmie fra DANexplore

DANexplore giver bogen “Kvinden og aberne – Lone Dröscher Nielsen” som præmie til Rejsejulekalenderen 2014. Rejsebureauet DANexplore har doneret 3 eksemplarer af den skønne bog “Kvinden og aberne – Lone Dröscher Nielsen” som præmie til heldige indlægsskribenter på Rejsejulekalenderen 2014. De 3 bøger er købt igennem Red Orangutangen, og dermed går pengene fra dem til […]

“Kvinden med aberne” – præmie fra DANexplore

DANexplore giver bogen “Kvinden og aberne – Lone Dröscher Nielsen” som præmie til Rejsejulekalenderen 2014.

Rejsebureauet DANexplore har doneret 3 eksemplarer af den skønne bog “Kvinden og aberne – Lone Dröscher Nielsen” som præmie til heldige indlægsskribenter på Rejsejulekalenderen 2014.

De 3 bøger er købt igennem Red Orangutangen, og dermed går pengene fra dem til hjælp til at forbedre livet, og i mange situationer redde livet, for orangutanger på Borneo.

Det er også det projekt, som overskuddet fra salget af e-bogen “Rejsejulekalenderen 2013” ubeskåret går til (se mere her: Køb “Rejsejulekalenderen 2013″ og støt et velgørende formål).

Red Orangutangen skriver om “Kvinden og aberne – Lone Dröscher Nielsen”: “I biografien Kvinden med aberne følger du Lone Dröscher Nielsens livsrejse fra opvæksten i Nordjylland til tilværelsen i den indonesiske jungle. […] Kvinden med aberne er historien om en kvinde, der har forfulgt drømmen om at gøre en forskel, selvom det har haft både fysiske og sociale omkostninger. I bogen fortæller hun historien om, hvorfor det har været det hele værd.”

Rasmus Nicolaisen fra DANexplore har skrevet et indlæg til Rejsejulekalenderen 2014, som du kan læse d. 22. december; du kan iøvrigt besøge DANexplores hjemmeside her: DANexplore

MANGE TAK til DANexplore for de 3 flotte bøger, som helt sikkert vil glæde de skribenter, der vinder dem.

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!