Præmier og sponsorer
0

“Min rejse ad Silkevejen – fra Beijing til Istanbul” fra Lene Kohlhoff Rasmussen

Ny præmie på Rejsejulekalenderen 2015: Lene Kohlhoff Rasmussens nye rejsebog “Min rejse ad Silkevejen – fra Beijing til Istanbul”. Årets tredje rejsebogspræmie til en heldig skribent på Rejsejulekalenderen 2015 er nu klar. Der er tale om en rejsebog skrevet af Lene Kohlhoff Rasmussen, der er lidt af en eventyrer, og som har rejst – meget […]

“Min rejse ad Silkevejen – fra Beijing til Istanbul” fra Lene Kohlhoff Rasmussen

Ny præmie på Rejsejulekalenderen 2015: Lene Kohlhoff Rasmussens nye rejsebog “Min rejse ad Silkevejen – fra Beijing til Istanbul”.

Årets tredje rejsebogspræmie til en heldig skribent på Rejsejulekalenderen 2015 er nu klar. Der er tale om en rejsebog skrevet af Lene Kohlhoff Rasmussen, der er lidt af en eventyrer, og som har rejst – meget på egen hånd – i mere end 70 lande.

“Min rejse ad Silkevejen – fra Beijing til Istanbul” tager læseren med på Lenes virkelig spændende rejse ad den gamle handelsrute, Silkevejen, som blandt andet går igennem Kina, Afghanistan, Iran, Turkmenistan, Irak og landene i Kaukasus, for at ende i den levende tyrkiske metropol Istanbul.

Det er virkelig en stor glæde at have modtaget et eksemplar af Lenes bog som præmie på Rejsejulekalenderen, for den heldige vinder kan glæde sig til at modtage en virkelig dejlig rejsebog – og den er endda signeret.

Lene Kohlhoff Rasmussen deltager også med et indlæg til årets udgave af Rejsejulekalenderen, og du kan glæde dig til hendes indlæg, der kommer på julekalenderen d. 23. december.

Du kan se mere om Lenes rejser og hendes andre rejseprojekter på hendes nye hjemmeside: Lene Kohlhoff Rasmussens hjemmeside

MANGE TAK til Lene Kohlhoff Rasmussen for den flotte præmie.

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!