Rejsejulekalenderen 2016
0

“En hel verden af smukke rejseoplevelser” af Maria Erica Jensen

Hvad min smukkeste rejseoplevelse er? Hmm, det er da svært at sige, for der er jo en hel verden fyldt med smukke rejseoplevelser – og hvordan skal man dog kunne vælge, hvilken der er den smukkeste? Derfor har jeg valgt at lave en billedserie fyldt med smukke rejseoplevelser, som jeg har haft på mine rejser […]

“En hel verden af smukke rejseoplevelser” af Maria Erica Jensen

Hvad min smukkeste rejseoplevelse er? Hmm, det er da svært at sige, for der er jo en hel verden fyldt med smukke rejseoplevelser – og hvordan skal man dog kunne vælge, hvilken der er den smukkeste?

Derfor har jeg valgt at lave en billedserie fyldt med smukke rejseoplevelser, som jeg har haft på mine rejser ude i verden og i Danmark.

En hel verden af smukke rejseoplevelser – billedserien

Kappadokien i Tyrkiet
Kappadokien i Tyrkiet
Smukke kvinder i Indien
Smukke kvinder i Udaipur Indien

Mens jeg sidder og udvælger billeder til min billedserie, sidder jeg og bliver helt varm om hjertet over hvert af de steder, jeg har besøgt. Og jeg tænker, at hvert sted har haft hver sin dejlige oplevelsesgave til mig.

Nogle steder er det kunst og museer, der har været den smukkeste rejseoplevelse, andre steder har det været samtaler med fremmede mennesker, som nu er mine venner. Mange steder har det været mad, der har været store oplevelser, mens det andre steder har været musik, markeder, religiøse bygninger, en festival, historie eller natur.

Hvert sted har sin helt egen sjæl, kultur og historie, og det er den, jeg elsker at opleve rundt om i verden.

Tempel i Luang Prabang i Laos
Buddhistisk tempel i Luang Prabang i Laos
Lækker mad i Chiang Mai i Thailand
Lækker mad i Chiang Mai i Thailand
Hoan Kiem-søen i Hanoi, Vietnam
Hoan Kiem-søen i Hanoi, Vietnam

Jeg er vild med at komme nye steder hen og få en hel bunke nye indtryk og dermed også ny vinkler på tilværelsen.

Samtidig har jeg også lande og byer ude i verden, som jeg elsker at vende tilbage til igen og igen for at gense steder, som står mit hjerte meget nær.
Men jeg går også altid på opdagelse og finder nye veje at gå ad på de steder, hvor jeg ofte kommer.
For velkendte steder har uanede mængder af seværdigheder og oplevelser, som bare ligger og venter på at blive opdaget.

Ja, jeg sidder faktisk lige nu og føler mig helt forelsket i verden!

Nå, men tilbage til min billedserie:

Aften ved San Marco i Firenze
Aftenlys ved San Marco-klosteret i Firenze
Opera i Firenze
Operasang ved Uffizierne i Firenze
Aftenlys i Dublin
Smukt lys i Dublin
Digtsamling i Berlin
Digtsamlinger i slikautomaterne i Berlin
Udsigt over te-marker i Cameron Highlands, Malaysia
Udsigt over te-marker i Cameron Highlands, Malaysia
Mossø i Danmark
Smukke Mossø ved Skanderborg, Danmark

Mit sidste billede i denne billedserie går til verdens bedste rejsekammerat, min mand Kenneth, som jeg tager på ture rundt om i verden og i Danmark sammen med – uden ham ville verden ikke være et helt så smukt sted at være.

Kenneth Karl Nielsen og Maria Erica Jensen i Malaysia

Rigtig glædelig jul og godt nytår, kære venner

Dagens indlæg er skrevet af Maria Erica Jensen – stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen.

Maria er forfatter, rejseblogger, tekstforfatter og verdensrejsende. Maria har rejst i mere end 30 lande – primært som backpacker, og hun har rejst i Europa, Kaukasus, Egypten og mange lande i Sydøstasien.

Maria står blandt andet bag siderne: Globetrotters, Live from Denmark og Maria Erica Jensen.

Tekst og billeder er copyright © Maria Erica Jensen.

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!