Julekalenderindlæg
0

“Mit favoritrejsemål er Rom” af Henrik Nørby Langvang

Forholdet til Rom startede i september 1999, hvor jeg sammen med en kammerat tog til Rom i 2 uger. Godt vejr. God mad. Fodboldkampe. 3 overskrifter for turen. Vi skulle bo på et lille uspecificeret hotel tæt ved hovedbanegården, Termini. Nu skriver vi 2014, og jeg har netop igen været i Rom, som jeg har […]

“Mit favoritrejsemål er Rom” af Henrik Nørby Langvang

Forholdet til Rom startede i september 1999, hvor jeg sammen med en kammerat tog til Rom i 2 uger. Godt vejr. God mad. Fodboldkampe. 3 overskrifter for turen. Vi skulle bo på et lille uspecificeret hotel tæt ved hovedbanegården, Termini.

Nu skriver vi 2014, og jeg har netop igen været i Rom, som jeg har været det hvert andet år siden 1999. Det lille hotel er blevet mit faste hjem under opholdet, og familien, der driver hotellet, er blevet mine venner.

Rom er for mig det at være der. Det, der sker lige nu. Sidde på baren, høre de lokale sidde og tale om dagens begivenheder over en espresso. Nyde livet. Uden for på gaden er den intensive trafik – bilerne dytter, scooterne overhaler inden om for at komme først frem.
Denne kombination af det at nyde livet midt i kaos og bureaukrati er for mig meget charmerende.

Sidde på Den Spanske Trappe og nyde den lækre, lokale is mens jeg ser på menneskemasserne, der går op og ned ad den måske mest berømte trappe i verden.

Hertil naturligvis krydret med alle Roms seværdigheder, hvor jeg bliver ved med at finde nye, spændende steder, som er med til, at jeg aldrig bliver færdig med byen.
Passionen for Rom har gjort, at jeg nu blogger på Forzaitalia.dk. Her har jeg en platform for at dele ud af min viden og mine mange billeder 🙂

Dagens indlæg er skrevet af Henrik Nørby Langvang. Henrik er jobkonsulent, hvor han hjælper folk i job. Desuden dyrker han motionsløb og interesserer sig meget for sociale medier. Henrik elsker at rejse – han har været i Canada, USA og Thailand men også daseferie på Gran Canaria, ud over Italien og Rom selvfølgelig. Henrik er stifter af rejsebloggen Forzaitalia.dk, hvor han skriver om sit elskede Rom.

Henrik Nørby Langvang

Henrik elsker at rejse – han har været i Canada, USA og Thailand men også daseferie på Gran Canaria, ud over Italien og Rom selvfølgelig. Henrik er stifter af rejsebloggen Forzaitalia.dk, hvor han skriver om sit elskede Rom.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!