Præmier og sponsorer
0

“Mongoliet – stemmer fra steppen” fra Mette Holm, Søren Zeuth og Frydenlund

Journalist og Asiens-ekspert Mette Holm og fotograf Søren Zeuth donerer i samarbejde med og forlaget Frydenlund deres nye bog “Mongoliet – stemmer fra steppen”. Så er den første præmie til en heldig skribent på Rejsejulekalenderen 2015 netop ankommet, og det er intet mindre end Mette Holms og Søren Zeuths nye bog om Mongoliet. I takt […]

“Mongoliet – stemmer fra steppen” fra Mette Holm, Søren Zeuth og Frydenlund

Journalist og Asiens-ekspert Mette Holm og fotograf Søren Zeuth donerer i samarbejde med og forlaget Frydenlund deres nye bog “Mongoliet – stemmer fra steppen”.

Så er den første præmie til en heldig skribent på Rejsejulekalenderen 2015 netop ankommet, og det er intet mindre end Mette Holms og Søren Zeuths nye bog om Mongoliet.

I takt med at muren faldt, rejste Mongoliet sig og blev atter et selvstændigt og demokratisk land med stolte traditioner, en enestående natur og en utroligt gæstfri befolkning.

Mette har besøgt Mongoliet flere gange siden 1981, da hun første gang var på rejse igennem landet. Derfor har hun i samarbejde med fotografen Søren Zeuth, grafiker Nina Wolff Juhlin og Bulgan Njama, og på opfordring af Dansk Mongolsk Selskab, lavet bogen “Mongoliet – stemmer fra steppen”.

Jeg er meget stolt over og glad for at kunne udlove at eksemplar af bogen til en heldig indlægsskribent på Rejsejulekalenderen 2015.

Mette og Søren deltager i øvrigt med to indlæg til årets julekalender, og dem kan du godt glæde dig til.

MANGE TAK til Mette Holm, Søren Zeuth og forlaget Frydenlund for den meget flotte bog samt for indlæggene til Rejsejulekalenderen 2015.

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!