Der er ikke noget bedre end at fortælle venner og bekendte om alle sine rejseoplevelser – alle, der gider lytte, får serveret den ene beretning efter den anden. Så hvorfor ikke fortsætte med at fortælle om dine rejseoplevelser til mange andre rejsende rundt om i Danmark?

I samarbejde med Danmarks største rejseforum, Backpackerplanet.dk, laver vi også i år en rejsejulekalender med indlæg om sjove og spændende rejseoplevelser.

Rejsejulekalenderen skal være et sted, hvor man hver dag i december går ind og får en ny rejseoplevelse fortalt af mennesker, der, ligesom én selv, bare elsker at rejse.

Et sted hvor man kan grine af de sjove og pudsige (eller rystes over dystre og seriøse) historier fra ”det store udland”.
Og et sted hvor man bliver mødt med respekt og ”lyttende” læsere, når man fortæller sin rejsehistorie.

Kort sagt er der plads til det hele på Rejsejulekalenderen, og jeg glæder mig meget til at læse DIN artikel om din rejseoplevelse :0)

Info om Rejsejulekalenderen

  • Rejsejulekalenderen laves i samarbejde med rejseforummet Backpackerplanet.dk, og alle de artikler, der indsendes som bidrag til Rejsejulekalenderen, vil også blive linket til fra Backpackerplanet.dk.
  •  Hver dag til og med d. 24. december vil der blive lagt en ny rejseartikel på rejsejulekalenderen, som så kan læses indtil nytår.
  • Efter nytår vil alle de indsendte rejseartikler blive samlet og udgivet som e-bog, som så vil kunne købes bl.a. via Backpackerplanet.dk.
  •  Der vil blive trukket lod om forskellige præmier blandt alle der har indsendt en artikel til julekalenderen (fx rejsebøger eller andre rejserelaterede ting).

Mange venlige rejsehilsner fra

Maria Erica

———–

Om Maria Erica: Verdensrejsende tekstforfatter, rejseblogger og forfatter, som i efterhånden en del år har skrevet og fotograferet til blandt andet Backpackerplanet.dk.
Jeg elsker at rejse, intet er mere meningsfuldt og livsbekræftende for mig end at være "derude", at mærke verden og opleve alle dens fantastiske mennesker og spændende kulturer. Jo mindre jeg ved om et land, jo mere spændende virker landet på mig, og jeg drømmer straks om at rejse dertil.
Du kan bl.a. læse mere om mig på min blog, Ericas verden og se hvilke lande jeg har besøgt her.

Om Backpackerplanet.dk: Backpacker Planet er Danmarks største rejseblog og website for alle der elsker at rejse. Gennem artikler, rejsetips, guider samt vores fantastiske medlemmers oplevelser, spørgsmål og svar, sætter vi fokus på det mest fantastiske i verden: AT REJSE.