Præmier og sponsorer
0

Rejsebøger af Bjørn Harvig

Så er der kommet fede præmier til Rejsejulekalenderens bidragsydere fra Bjørn Harvig Bjørn er medlem af De Berejstes Klub, og hans bøger er beretninger fra nogle af de spændende rejser, han har været på. Den ene af hans rejser (beskrevet i "Igors æblehave") foregik på cykel igennem Østeuropa og hen over Kaukasus' bjerge helt til Iran – en […]

Rejsebøger af Bjørn Harvig

Så er der kommet fede præmier til Rejsejulekalenderens bidragsydere fra Bjørn Harvig

Bjørn er medlem af De Berejstes Klub, og hans bøger er beretninger fra nogle af de spændende rejser, han har været på.

Den ene af hans rejser (beskrevet i "Igors æblehave") foregik på cykel igennem Østeuropa og hen over Kaukasus' bjerge helt til Iran – en cykelrejse på mere end 6.000 km. 
Den anden rejse (beskrevet i "Kaukasus & Kildevand") var en 3 måneders lang rejse, som Bjørn foretog til fods. Fra Sortehavet til Det kaspiske Hav!

Begge bøger er fantastiske rejsebøger, som man som læser kan nyde igen og igen – Bjørn er en meget dygtig rejsefortæller!

Så hvis du bidrager til Rejsejulekalenderen 2013, kan du være én af de heldige, der bliver udtrukket som vinder af en rejsebog skrevet og signeret af Bjørn Harvig.

Bjørn har ydermere sagt ja til at deltage i Rejsejulekalenderen med et par kapitler fra bøgerne. 

MANGE TAK til Bjørn Harvig for de flotte rejsepræmier samt for bidragene til Rejsejulekalenderen 2013! 

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!