Nyheder
0

Rejsejulekalenderen 2015 – DIN rejse

Rejsejulekalenderen 2015 bliver uden tema – i stedet for skal det handle om DIN rejse. Efter en efterhånden veloverstået sommer er det ved at være tid til at vi på Rejsejulekalenderens redaktion begynder at kaste et blik på Rejsejulekalenderen 2015. Vi har besluttet, at i år bliver Rejsejulekalenderen uden tema, sådan som vi skriver det […]

Rejsejulekalenderen 2015 – DIN rejse

Rejsejulekalenderen 2015 bliver uden tema – i stedet for skal det handle om DIN rejse.

Efter en efterhånden veloverstået sommer er det ved at være tid til at vi på Rejsejulekalenderens redaktion begynder at kaste et blik på Rejsejulekalenderen 2015.

Vi har besluttet, at i år bliver Rejsejulekalenderen uden tema, sådan som vi skriver det ovenover. Det vil sige, at der helt kommer fokus på, hvad du gerne vil fortælle alle os andre, som også bare elsker at rejse. Sagt med andre ord, så er dig helt frit for at vælge, hvad du vil skrive om.

– Hvis du er vild med en bestemt rejseform, så kan du skrive om det.
– Hvis du har en helt særlig rejseoplevelse, du har lyst til at dele med andre rejseelskende mennesker, så kan du skrive om det.
– Hvis du gerne vil fortælle om din allerførste rejse, så må du endelig gerne det.
– Har du taget et vildt godt billede på din rejse, som du kan skrive et par linjer til, så er det super.
Eller har du en helt anden idé til et indlæg til Rejsejulekalenderen 2015, så skriv det ned og send det til mig, Maria Erica, på:

maria@noproblem.dk

Så kommer dit indlæg med på Danmarks mest rejsevenlige internetjulekalender.

Så fat kuglepennen, computeren, skrivemaskinen eller hvad du nu skriver på og skriv et indlæg om din rejse til Rejsejulekalenderen 2015.

Husk nu endelig at sende billeder med til dit indlæg – gerne 2-5 styks – medmindre du gerne vil fortælle om dit ene fantastiske rejsebillede, så skal du naturligvis kun sende det.

På vegne af Rejsejulekalenderens redaktion vil jeg sige, at vi glæder os meget til at læse dit indlæg 🙂

– Maria Erica

Som de 3 tidligere år kommer der til at være fede rejsepræmier på højkant – ikke til de bedste indlæg, for Rejsejulekalenderen er ikke en konkurrence – men som der vil trukket lod om efter d. 24. december.

Desuden sammensætter vi en e-bog med alle indlæggene fra Rejsejulekalenderen 2015, som efterfølgende bliver solgt for cirka 20 kr, hvor alle pengene fra salget går til et velgørende projekt (pengene fra Rejsejulekalenderen 2012 går til Kiva.org, og pengene fra Rejsejulekalenderen 2013 går til Red Orangutangen).

Her kan du læse om regler og krav til de indsendte indlæg.

 

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!