Nyheder
0

Rejsejulekalenderen hjælper Susan fra Nakuru i Kenya

Salget af e-bogen ”Rejsejulekalenderen 2012” har indbragt ca. 25 dollars, som nu er blevet til et mikrolån til Susan fra byen Nakuru i Kenya. Susan har en lille forretning i byen Nakuru i det vestlige Kenya, hvor hun sælger dagligvarer. Overskuddet fra hendes forretning går til at sikre hendes tre børns skolegang. Susan har ansøgt […]

Rejsejulekalenderen hjælper Susan fra Nakuru i Kenya

Salget af e-bogen ”Rejsejulekalenderen 2012” har indbragt ca. 25 dollars, som nu er blevet til et mikrolån til Susan fra byen Nakuru i Kenya.

Susan har en lille forretning i byen Nakuru i det vestlige Kenya, hvor hun sælger dagligvarer. Overskuddet fra hendes forretning går til at sikre hendes tre børns skolegang.

Susan har ansøgt om et mikrolån på Kiva.org for at få mulighed for at købe teblade, sukker, hvedemel, majsmel, madolie og rengøringsprodukter til sin lille forretning.

Redaktionen på Rejsejulekalenderen har valgt at støtte Susan med hendes projekt, som vi håber, vil lykkes for hende.

Mange tak til alle jer, der har købt ”Rejsejulekalenderen 2012” – uden jer kunne vi ikke have lånt Susan pengene!

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!