Nyheder
0

Rejsejulekalenderen holder pause i 2017

Efter at flere rejseglade skribenter har spurgt, om Rejsejulekalenderen også bliver til noget i december i 2017, tænkte jeg, at jeg hellere må se at få meldt ud, at det gør den ikke. Rejsejulekalenderen holder nemlig pause i 2017. Så i år vil jeg i stedet for opfordrer jer alle sammen til at finde andre […]

Rejsejulekalenderen holder pause i 2017

Efter at flere rejseglade skribenter har spurgt, om Rejsejulekalenderen også bliver til noget i december i 2017, tænkte jeg, at jeg hellere må se at få meldt ud, at det gør den ikke.

Rejsejulekalenderen holder nemlig pause i 2017.

Så i år vil jeg i stedet for opfordrer jer alle sammen til at finde andre rejsetekster rundt om på internettet.

Kig for eksempel hos de mange danske rejsebloggere (tjek blandt andet Rejsejulekalenderens link-sektion: Nyttige rejselinks), for det er da bare hyggeligt at læse om rejser og eventyr ude i verden i december!

Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig god jul og et godt nytår.

Mange rejsevenlige julehilsner fra Maria

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!