Skriv et indlæg til Rejsejulekalenderen 2016 og vær med i Danmarks mest rejsevenlige julekalender.

Igen i år laver vi Rejsejulekalender, og vi håber, at du vil være med.
I år er der ikke et fast tema, som der har været de sidste år, men i år er temaet “Min smukkeste rejseoplevelse”.

Du kan se meget mere om her: Rejsejulekalenderen 2016 – Min smukkeste rejseoplevelse

I løbet af 2017 lavet en e-bog med ALLE de indsendte bidrag til julekalenderen, og e-bogen kan efterfølgende købes blandt andet via julerejs.dk.
Alle pengene fra salget af e-bogen vil gå til en velgørende organisation.

Og så vil der efter jul blive trukket lod om forskellige rejserelaterede præmier (fx rejsebøger og andre rejserelaterede ting og sager) blandt ALLE, der har skrevet et indlæg til Rejsejulekalenderen.

Så fat pennen og skriv et eller flere indlæg til Rejsejulekalenderen 2016 – Deadline: 1. december

og send det til: maria@noproblem.dk

På forhånd mange tak :0)

—————

Regler for indsendte artikler til Rejsejulekalenderen

  • Der er ingen særlige krav til længden på din artikel – alt mellem 5-6 linjer og 2 A4 sider vil være glimrende. Artiklen kan beskrive årets tema, “Min smukkeste rejseoplevelse”, men vil du hellere fortælle om noget andet, så kan du godt gøre det.
  • Der er ingen sproglige- eller indholdsmæssige krav til artiklerne, så skriv endelig løs! (Jeg korrekturlæser alle teksterne).
  • Vil du gerne skrive en artikel til Rejsejulekalenderen, men ikke ønsker dit navn nævnt offentligt (på selve rejsejulekalenderens blog og/eller i den efterfølgende e-bog), kan du sagtens være anonym (jeg, Maria Erica, skal bare kende dit navn).
  • Hvis jeg modtager flere end 24 bidrag til Rejsejulekalenderen, trækker jeg lod blandt alle indsendte artikler, om hvilke der bliver publiceret her på www.julerejs.dk. Som nævnt ovenover kommer ALLE indsendte artikler med i den kommende e-bog efter nytår. .
  • Som indsender af en artikel og billeder har DU naturligvis ophavsretten til din artikel og dine billeder, hvilket vil sige, at du kan bruge den hvor som helst og når som helst, i den sammenhæng du ønsker.