Præmier og sponsorer
0

“The lonely hearts travel club – Destination: Thailand” fra HarperCollins Nordic

Ny præmie på Rejsejulekalenderen 2016: Kathy Colins’ rejsebog “The lonely hearts travel club – Destination: Thailand”. Så er der præmier, som der bliver trukket lod om blandt et par heldige skribenter på Rejsejulekalenderen. Og det er intet mindre end den fine rejseroman “The lonely hearts travel club – Destination: Thailand” af Katy Colins, som forlaget […]

“The lonely hearts travel club – Destination: Thailand” fra HarperCollins Nordic

Ny præmie på Rejsejulekalenderen 2016: Kathy Colins’ rejsebog “The lonely hearts travel club – Destination: Thailand”.

Så er der præmier, som der bliver trukket lod om blandt et par heldige skribenter på Rejsejulekalenderen.
Og det er intet mindre end den fine rejseroman “The lonely hearts travel club – Destination: Thailand” af Katy Colins, som forlaget HarperCollins Nordic har doneret to eksemplerer af.

“The lonely hearts travel club – Destination: Thailand” betegnes som værende en “Virkelighedens Bridget Jones som backpacker”, som bogens forside fortæller – en herlig rejsebog, som vil egne sig rigtig godt til at blive læst, når du sidder med tæerne i tropisk strandsand, ligger i en palmeophængt hængekøje eller er på en 14-timers togtur ude i verden – eller når du sidder hjemme i vinterkolde Danmark og savner sol, varme og det store udland.

Mange tak til forlaget HarperCollins Nordic for den flotte præmie – du kan finde HarperCollins Nordic på hjemmesiden: http://harpercollins.dk/

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!