Julekalenderindlæg
0

“Venedig – min drømmeby” af Pia Hansen

Venedig er min drømmeby, hvor gadefejerne trækker trillebørene gennem snævre, fugtige stræder, og lokale håndværkere kommer slæbende med deres materialer på vogne, for der er jo ikke andet end vandvejen og til fods for resten. Venedig skal opleves til fods og uden for mange planer, men med masser af tid. Vi gik rundt i de […]

“Venedig – min drømmeby” af Pia Hansen

Venedig er min drømmeby, hvor gadefejerne trækker trillebørene gennem snævre, fugtige stræder, og lokale håndværkere kommer slæbende med deres materialer på vogne, for der er jo ikke andet end vandvejen og til fods for resten.

Venedig skal opleves til fods og uden for mange planer, men med masser af tid. Vi gik rundt i de små stræder og gader. Vi gik op over den ene bro efter den anden, og til sidst landede vi der, hvor duerne letter fra Markuspladsen.

Venedig og Markuspladsen

Venedig er som en drøm. Som at træde ind i et teaterstykke – men kulisserne er ægte nok. Her finder man de smukkeste farvede huse i alle tænkelige farver. Og så blev de skønne fortovscaféer nydt, imens vi nød en stille espresso, et glas vin eller en kold øl. Og bare at sidde og se på menneskerne, der myldrer forbi, det er et syn for guderne.

Venedig og gondoler

De smukke kondoler blev prøvet i den mest romantiske stil; det er en must-oplevelse, man skal prøve, når man er i venedig, og selv om det er lidt dyrt, er det hele turen værd.

Der er så meget at se og opleve i den romantiske by Venedig, at jeg kunne skrive hele romaner om det.

Pia Hansen har skrevet 6. decembers indlæg til Rejsejulekalenderen. Pia elsker at rejse ud i verden, og så er hun lidt af et naturmenneske, der bruger meget tid udendørs med med sine børnebørn. Foruden det er hun et stort familiemenneske og en rigtig hygge-elsker, som holder af at læse en god bog, være kreativ eller spille spil. At Pia i dén grad har forelsket sig i italienske Venedig er jo ikke underligt – Venedig er virkelig en fantastisk by, som man, som Pia skriver det, bedst kommer ind under huden på, når man har rigtig god tid og giver sig selv plads til at fare vild og dermed opleve det, som byen selv tilbyder en. Jo, Venedig er bestemt en drømmeby!

Tekst og billeder er copyright © Pia Hansen.

Pia Hansen

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!