Præmier og sponsorer
0

“Vi elsker Berlin” fra Sissel-Jo Gazan og Lindhardt og Ringhof

“Vi elsker Berlin” af Sissel-Jo Gazan er den nyeste præmie til to heldige skribenter på Rejsejulekalenderen 2015. Jeg kan med stor glæde præsentere årets anden rejsebogspræmie på Rejsejulekalenderen. Og det er intet mindre end hele to eksemplarer af Sissel-Jo Gazans nye bog om Berlin, “Vi elsker Berlin”. Sissel-Jo bor i den levende, tyske hovedstad, og […]

“Vi elsker Berlin” fra Sissel-Jo Gazan og Lindhardt og Ringhof

“Vi elsker Berlin” af Sissel-Jo Gazan er den nyeste præmie til to heldige skribenter på Rejsejulekalenderen 2015.

Jeg kan med stor glæde præsentere årets anden rejsebogspræmie på Rejsejulekalenderen. Og det er intet mindre end hele to eksemplarer af Sissel-Jo Gazans nye bog om Berlin, “Vi elsker Berlin”.

Sissel-Jo bor i den levende, tyske hovedstad, og det er med stor forkærlighed for byen, at hun har skrevet sin meget lækre guidebog til byen, der efterhånden har sneget sig helt i toppen af listen over danskernes yndlingsbyer i Europa – og jo, det er meget let at elske Berlin.

Desuden deltager Sissel-Jo med et indlæg på Rejsejulekalenderen 2015 – og det glæder vi os meget til at vise jer alle.

MANGE TAK til Sissel-Jo Gazan og til forlaget Lindhardt & Ringhof for de flotte præmier, “Vi elsker Berlin”, og for indlægget til Rejsejulekalenderen 2015.

Maria Erica Jensen

Stifter og redaktør på Rejsejulekalenderen - Jeg rejser rundt i hele verden med rygsækken på ryggen og computeren ved siden, så det altid er muligt at skrive om store og små oplevelser til forskellige rejseblogs. Desuden er jeg tekstforfatter, forfatter, blogger og idémager til mange spændende projekter.

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!